Om siden

Velkommen til 

Det var et rent og skær tilfælde, at rejsen for efterhånden mange år siden gik til Madeira. Et glædeligt tilfælde der opstod på grund af en ikke helt planlagt maj måned uden planer og udebleven forårsvejr.

Madeira viste sig hurtigt at blive en klokkeklar favorit, en fast genganger i ferieplanlægningen samt en destination der på oprigtig vis gav en følelse af ‘hjem’ væk fra hjem.

Kort sagt, så var det kærlighed ved første ferie.

Madeira er også et feriemål der aldersmæssigt og nationalitetsmæssigt deler vandene. Gennemsnitsalderen blandt turister er godt over de 50 år, og du vil ofte høre en klingende ren Britisk accent i din færden rundt på øen, ligesom visse hoteller er ‘kendt’ for særligt at huse bestemte nationaliteter.

Jeg tilhører hverken den gennemsnitlige aldersgruppe for turister på Madeira, og jeg er heller ikke englænder – til gengæld nærer jeg et oprigtigt ønske om at formidle min glæde for og viden om øen til andre, uanset alder, køn og interesser. Jeg håber derfor at du må finde spændende, inspirerende og brugbar information til din kommende rejse, uanset om du er i overvejelsesfasen, eller allerede har været der mere end én gang, og nu mangler flere ideer til hvad man kan foretage sig på øen.

Hjemmesiden arbejder fuldstændig uafhængigt af rejse- og turistbureauer.

De bedste hilsner,
Annika

 

 

Close